Audition till alla BASE23s linjer

Publicerat av: Therese Carlsson

Missade du våra auditions i december så finns det fler chanser!

Dansarlinjen + Dansarlinjen Avancerad har auditon Torsdag 13/1.

Om du är intresserad av Musikallinjen, Streetlinjen eller Balettlinjen så kontakta oss så kan det finnas möjlighet att göra provvecka.

MAILA base23@base23.se samt gör en intresse anmälan här: Anmäl ditt intresse

VARFÖR GÅ EN LINJE?
Att gå en linje på BASE23 innebär att gå med samma grupp flera gånger i veckan. Det ger gruppen god möjlighet att utvecklas mot samma mål, eleverna får en sammanhållning och gemenskap som kan vara livet ut, upplägget på linjen skräddarsys för de olika inriktningarna, eleverna får uppträda på en av Stockholms scener på våren, elever som älskar sin dans får träning i sin favorithobby flera gånger i veckan med andra som älskar dans lika mycket och elever som verkligen vill satsa på dans som yrke har möjlighet till detta,

VARFÖR EN LINJE PÅ JUST BASE23?
– BASE23 satsar på stark dansteknik, stark rörelseförståelse, starkt uttryck och en massa dansglädje.
– Våra danslärare har stor erfarenhet som lärare, på scen, och eller som koreografer inom alla stilar. Dessutom fyller vi på med Sveriges bästa och mest populära gästlärare på många av våra linjer.
– På BASE23 händer det alltid mycket. När du utvecklats och tagit dig fram till de mest avancerade linjerna finns det möjlighet till att stå på scen och uppträda i olika sammanhang utöver våra elevföreställningar. BASE23 har varje år flertalet gånger medverkat vid diverse TV-galor och program, företagsevents, jubileum och evenemang. Exempel senaste åren är Allsång på Skansen, Talang, En mot Sverige, Humorgalan och Barncancergalan, jubileum och evenemang i bl a Blå Hallen/Stadshuset, Globen, Tele2 Arena, Friends och Berwaldhallen.
– Du får vänner för livet och blir en del av BASE23s danscommunity som sträcker sig långt efter du gått ut din linje.

LÄS MER OM LINJERNA HÄR!

VÄLKOMMEN!

#BASE23