BASE23 startar med anpassat schema v16

Publicerat av: Therese Carlsson

Efter två veckors paus och ett påsklov förbereder vi oss nu för att öppna BASE23 för våra efterlängtade elever i en något begränsad skala. Vi har saknat er och ser fram emot att få se våra elever i lokalerna igen!

ALLA ELEVER KOMMER FÅ MAIL MED FÖRÄNDRADE START- OCH STOPPTIDER FÖR DE GRUPPER SOM KAN STARTA V 16 SAMT INFO OM VILKA KURSER SOM FORTFARANDE PAUSAS!

Vi följer kontinuerligt Folkhälsomyndighetens råd. Då inga beslut tagits om att stoppa ungdomars träning utan vi uppmanas att fortsätta ge dem en meningsfull fritid startar vi verksamheten igen för de som önskar. I nuläget är tar vi beslut dag för dag för att ständigt vara uppdaterade, vi ber er därför hålla extra utkik på hemsida och i mailen.

Vi har dragit ner på antal klasser under v 16 för att förhindra smittorisken samt för att begränsa antal elever vid samma tidpunkt i entré, cafédel och korridorer.

VIKTIGT:

Omklädningsrummen kommer vara stängda, alla elever bör komma ombytta till sina lektioner.

Inga elever får vistas i lokalerna förutom strax innan och strax efter lektionerna. Vi gör detta för att minska smittorisken. (Ta med en stor väska att lägga ytterkläder i så att eleverna snabbt kan lämna salen och skolan efter avslutad lektion.)

Inga föräldrar eller syskon kan tyvärr vistas i BASE23:s lokaler då vi prioriterar era ungdomars träning, detta för att hålla nere antalet personer på skolan. Hämtning och lämning sker vid ytterdörren (som öppnas med dörröppnaren)

Caféverksamheten är för närvarande stängd.

Vi har utökad bemanning för att säkerställa att stänger och handtag rengörs samt för att se till att trängsel inte uppstår och trivseln på skolan bibehålls.

För de föräldrar och elever som är oroliga att komma till BASE23 hänvisar vi till våra lektioner på BASE23 Online. Vi fyller löpande på med nya inspirerande lektioner.

Påminnelser om hur BASE23 arbetar för att skapa en säker och trivsam skola i dessa svåra tider:

Inga elever med symptom på sjukdom/förkylning får komma till BASE23, vi ber er att hörsamma detta!

Vi har ökat rengöringsinsatserna i salarna och övriga gemensamma utrymmen samt ökat städfrekvensen.

Vi rengör dörrhandtag, kranar, trappräcket, balettstänger och andraytor som ofta kommer i kontakt med händer flera gånger per dag.

Vi uppmanar till vikten av god handhygien och att undvika fingrar i ansiktet. Information och påminnelser syns på skärmar och skyltar.

Lärarna öppnar och stänger dörrarna till salarna.

Alla som arbetar på BASE23 är ytterst noggranna med handhygien och tvättar händer extra noga innan de undervisar.

Inga lärare får arbeta om de känner minsta förkylningssymptom och ska stanna hemma symptomfri minst två dagar efter sjukdom.

Lärarna har fått tydliga instruktioner hur de ska anpassa lektionerna för att minska smittrisken, ingen direktkontakt förekommer på BASE23:s lektioner.

Informationsskyltar på ytterdörrar kräver att ingen får vistas i BASE23s lokaler med minsta förkylningssymptom 

För närvarande är vårens elevföreställning pausad och vi återkommer vid senare tillfälle om detta evenemang.

Vi ser fram emot att träffa er igen efter Påsk och önskar er nu ett skönt lov. Ta väl hand om er!/
Hela teamet på BASE23

#BASE23