Kurser för vuxna

Publicerat av: Therese Carlsson

Nu är terminen i gång med ännu fler kurser för vuxna!

Är du sugen på att få bra träning med smidighet, styrka och glädje? Nu startar fler lektioner för vuxna på BASE23. Det finns pass både kvällar och dagtid.
Du kan anmäla dig till hela terminer, gå en kort kurs, eller komma på drop-in där du inte behöver föranmäla dig.
För drop-in köper du lektionen/passet via appen BASE23 – Fitness & Hälsa.
Se tider och priser på KURSER.BASE23.SE

Dans & träning, något för alla!

BALETT
Är det dags att prova något nytt eller längtar du tillbaka till din barndoms balettlektioner? Det är aldrig för sent att träna balett, ge dig själv en chans att njuta, drömma, svettas och träna! Klassisk Balett, den äldsta men alltid lika aktuella dansformen.

FABULOUS FITNESS
Danspass för vuxna i Salsarytm, Discobeat och Latin Beat. Svettig, svängig superträning för dig som tröttnat på skivstänger

FREDAGSPULS
Träning med kondition, styrka, smidighet och framför allt dans. Svettas och ha kul med oss på fredagar.

JAZZ
Längtar du efter att väcka dansglädjen i kroppen eller vill du bli kung och drottning på dansgolvet! Dags att styra stegen till BASE23 och unna dig kvalitativ egentid med garanterat förhöjda endorfin-nivåer!

LATIN HEELS
Är du sugen på att få ny inspiration till dansgolvet eller bara vill träna på ett nytt spännande sätt? Här får du ett svängigt danspass med inspiration från de latinska danserna.  Bra träning och vansinnigt roligt!

PILATES BOOST
Lunchpass för dig som vill tona, stärka och unna din kropp ”egentid” som ger resultat.

STEPP
På med steppskorna och dansa med oss. En 7 veckors steppkurs för dig som aldrig provat stepp eller har dansat lite stepp innan. Nivån anpassas till deltagarna. 

STREET
Här tränar vi groove, koordination, kondition, styrka och smidighet. Vi jobbar med koreografier och övningar med inspiration från streetdansens många olika stilar. 

VÄLKOMMEN!

#BASE23