Intensivkurs i balett under sommaren

Sommarkurs Augusti 2021 – V. 32
Kurspaket med handplockade lärare

Balettrygg-828x1024

Äntligen dags att planera inför sommarens träning! BASE23:s sommarkurs i balett i augusti är nu en 7-årig tradition som vi är mycket stolta över.

BASE23 bjuder in internationella gästpedagoger till sina topputrustade lokaler i centrala Stockholm för en veckas intensiv träning inför terminsstarten HT21.

Årets intensivkurs i Balett på BASE23 i augusti, 9-14/8

I år gästas vi av de firade premiärdansöserna från Kungliga Operan, Anna Valev och Jenny Nilsson som undervisar i balett och klassisk repertoar.

Anna och Jenny två fantastiska scenkonstnärer och dansöser med en gedigen erfarenhet av livet på scenen och i balettsalen. Vi garanterar er en inspirerande vecka med dessa scenens drottningar.

Vår underbara Katariina Edling, solist från Kungliga Operan och Les Ballet de Monte-Carlo är en efterlängtad gäst som återkommer till oss och undervisar även detta år i Pilatesteknik samt PBT, Progressing Ballet Technique.

För att göra vår kurs fullständig är vi glada att presentera två av BASE23:s absolut mest populära pedagoger inom jazz och modernt, Johan Hillgren och Simon Svedlund.

Simon Svedlund undervisar fortsättningsgruppen i jazz och Johan Hillgren undervisar den avancerade gruppen i modern teknik.

Lärare Fortsättning 2021:

Jenny Nilsson: Balett och klassisk repertoar

Simon Svedlund: Jazz 

Katariina Edling: Pilatesteknik samt PBT, Progressing Ballet Technique

Lärare Avancerad 2021:

Anna Valev: Balett och klassisk repertoar

Johan Hillgren: Jazz – modern teknik

Katariina Edling: Pilatesteknik samt PBT, Progressing Ballet Technique

VARFÖR BASE23?
BASE23 är skolan där kvalitet och engagemang är ledstjärnan i verksamheten. Här är de anställda professionella dansare och artister med erfarenheter från scener i Sverige och resten av världen.
Vi har en unik kunskap om dansen och dansaryrket och en vilja att förmedla detta till våra elever, vilken nivå du än dansar på. Vi utformar våra kurspaket för att ge dansarna den allsidiga träning som idag efterfrågas.
På BASE23 vill vi utmana dig, stärka dig, inspirera dig och vara den språngbräda som tar dig till nya höjder inom dansen!

Datum: 9-14/8- 2021

Pris: 6300kr – 4 lektioner/dag

ANMÄLAN: Maila till base23@base23.se

Schema kommer inom kortVill du se hur schemat för 2020 såg ut, så finner du nedan.

Schemat 2020

#BASE23