Ellinor Göransson

Ellinor var själv en av de första eleverna på BASE23 och efter att ha avslutat deras högsta nivå samt påbörjat DayBase började hon jobba som lärare på skolan. Förutom BASE23:s dansutbildningar har Ellinor en gymnasieutbildning från Viktor Rydberg Gymnasium där hon studerade den estetiska dansarlinjen.

Hon har medverkat ett flertal gånger bakom artister under olika evenemang, så som Melodifestivalen, Sommar Krysset och Grammisgalan. Hon har även jobbat som koreograf för olika musikaler och teaterföreställningar, som t.ex. Romateaterns Othello 2012.

År 2010 åkte Ellinor till Indien som volontär där hon undervisade i dans och engelska, samt jobbade för att stärka barnens självförtroende och värde i samhället.

Idag undervisar Ellinor på BASE23 samtidigt som hon jobbar i media- och eventbranschen. Bakom kulisserna finner du henne i TV program som Let’s Dance, Så Ska Det Låta, Grammisgalan, Allsång på skansen med flera. Hon har även en fot inne i musikbranschen där hon hjälper band/artister med olika typer av marknadsföring och coaching.

Hon undervisar i showdans, jazz och teater. På klasserna ligger fokus på dansglädje, musikalitet och utmaningar. ”För mig är dans glädje, därför tycker jag att det är extra viktigt att man har roligt och utmanas på mina klasser. För det är när man verkligen brinner för något som man blir riktigt bra.”

#BASE23