Karin Ålemark

Karin var en av dansarna på den historiska och världsberömda cabarén Moulin Rouge i Paris. Hon var understudy till en av de tre kvinnliga huvudrollerna där, och Karin är en riktig showgirl. Några gånger per år drar det iväg på turné runt om i världen med just Moulin Rouge, och Karin har medverkat vid dessa turnéer sedan 2006, då de åkte till Tokyo, Japan. De senaste åren har de varit i Argentina, Brasilien, Spanien, Tyskland och Österrike för att nämna några.
Karin har medverkat vid ett flertal dansmodeshower både i Sverige, Frankrike och England, både som dansare och koreograf. Hon har gjort TV framträdanden i både Frankrike, Tyskland, Grekland och Argentina, och i Sverige senast såg ni henne på Guldbaggegalan och i Melodifestivalen.

Karin är utbildad vid Balettakademiens yrkesförberedande utbildning, Danshögskolans pedagogutbildning och vidare i New York på Dance Space center.

Karins huvudämne är jazz, och hennes klasser sträcker sig allt från lyriskjazz till show, och om man så vill även showgirl och klackklasser.

”-Jag vill ge mina elever ren dansglädje och teknik i en kombination som utvecklar dem och får dem att nå nya nivåer både som dansare och individer.”

#BASE23