Marielle Gustavsson

Marielle Gustavsson är utbildad dansare på Iwanson International School of Contemporay Dance i München och danspedagog på Dans och Cirkushögskolan i Stockholm. Hon har nästan 10 års erfarenhet av att undervisa dans både i och utanför Sverige och har tagit diverse kurser och fortbildningar inom ämnet så som Kleinteknik, yoga, anatomi och skadeförebyggande arbete i dansträning.

Marielle är född och uppvuxen i Uppsala och har själv dansat sedan tidig ålder i alla möjliga dansstilar så som jazz, balett, tåsko, modernt och olika streetstilar. Hon har både studerat och arbetat en hel del utomlands i länder som Tyskland, Spanien och Franskrike men är sedan ett par år bosatt i Stockholm.

Marielle har erfarenhet både som professionell dansare och koreograf och har medverkat i ett flertal dansföreställningar, musikaler, revyer, musikvideos och modeshower och driver även egna dansprojekt.

”Jag älskar mitt jobb som danslärare! Jag älskar att se eleverna utvecklas och hitta både dansglädje och självförtroende. På mina klasser jobbar vi hårt och svettas och skrattar tillsammans. Eleverna får både träning i grundläggande teknik och möjlighet att utforska sitt eget rörelsespråk genom till exempel danslek och improvisation. Som danspedagog är uppmuntran och konstruktiv feedback mina främsta verktyg.”

#BASE23