Susanna Limell

Susanna Limell är utbildad på Balettakademien i Göteborg yrkesdanslinje 2000-2003 samt Dance Space Center och Steps on Broadway i New York 2005-2006. Har frilansat med diverse scenjobb och sågs senast i Ugglas Revy i Malmö på Slagthuset, Soiré Rouge i Stockholm, Saloons Showen på High Chaparral i Småland. Under 2013 – 2014 kommer Susanna att arbeta som koreograf och dansare i Glada Hudik teaterns senaste produktion Trollkarlen från Oz. Genom åren har Susanna haft äran att arbeta tillsammans med talangfulla koreografer som till exempel; Roine Söderlundh, Charlotta Öfverholm, Ran Hamilton, Malin Zaki och Carolina Larsson.

Att undervisa i dans sedan länge varit en stor och älskad del av Susannas liv, för tillfället undervisar hon varje vecka på Base23 Stockholm Dance Academy, House of Shapes, och Lasse Kühlers Dansskola samt instruerar inom gruppträning på SATS. Förutom detta har Susanna även arbetat som producent för Peace & Love festivalens dansdel och hon har även producerat dansföreställningar tillsammans med Cre8 Dance Company och dans duon limellomolino.

Susanna har även en medicine kandidatexamen inom huvudområdet folkhälsovetenskap från Karolinska Institutet och i slutet av 2014 har Susanna även en lärarlegitimation inom ämnet dans, inriktning Gymnasiet.

Teknik, musikalitet, inre vilja, öppenhet, tålamod och kärlek till dansen är den bästa kombinationen för att utvecklas som dansare.

#BASE23