William Bois

William började dansa som 8-åring för danspionjären Robert ”Robone” Wägar. Redan som 14-åring assisterade han för en av Sveriges bästa lockare, Emanuel ”Manne” Schütt. De senaste fem åren har William undervisat och undervisar på de mest väletablerade dansskolorna runtom i Stockholm . Han har även tagit klasser för ett flertal danspersonligheter från The Lockers från USA (Skeeter Rabbit, Tony Gogo och Greg Cambelllock JR). William har varit medlem i Funky 4 Brothers som har uppträtt runtom i Sverige bl.a. på Lilla Melodifestivalen, Drottningens Childhood gala, Dansens Hus, TV4 Nyhetsmorgon, Friidrotts EM i Göteborg och kom till semifinal i Talang 2007. Han har även haft ett eget dansprogram med gruppen Dobiedoo på SVT/UR.

William har även rest runt och dansat i olika länder som Estland, Norge och Tyskland m. fl.

Han tävlar inom streetdance och har vunnit flertal tävlingar såsom Skandinaviska Juste Debout/Streetstar och även kommit till åttondelsfinal två gånger i världens största streetdance tävling, den franska Juste Debout.

” På Williams lektioner kommer du att lära dig grunderna inom dansen, både i koreografi och andra mer avancerade övningar, så att du på bästa sätt kan utvecklas med din dans”

#BASE23