Sommar med BASE23

Publicerat av: Therese Carlsson

I sommar har vi flera olika läger och sommarkurser. Det finns något för alla åldrar. Dansläger på Gotland, dansläger på Fuerteventura (fullt), balettläger på BASE23 och balett för vuxna.

DANSLÄGER PÅ GOTLAND 11-16 augusti
Ett träningsläger för dig som älskar att dansa! Vi tränar jazz, street, teknik, fysträning, olika koreografier & avslutar varje dag med stretch. Mellan detta ska vi också hinna med lite bad, ”lek” & mysiga kvällar tillsammans. Grupp 1 födda år 2006-2008. Grupp 2 födda 2005 och äldre.
MER INFORMATION HÄR!

SOMMARKURS KLASSISKBALETT 12-17 augusti
BASE23 bjuder för femte gången in internationella gästpedagoger till sina topputrustade lokaler i centrala Stockholm för en veckas intensiv träning inför terminsstarten HT19. Missa inte möjligheten att träna för våra fantastiska gästpedagoger som kommer inspirera, utmana och lyfta er till nya höjder.
Förutom balett och repertoarlektioner med topplärna Andrea Kramesova, Denise Welten och Katariina Laitakari Edling så blir det modern koreografi med Jerome Marchand, Jazz med William Boo och Progressing Ballet Technique, en balettdansares ”nya bästa vän”.
MER INFORMATION HÄR!

SUMMER INTENSIVE, ADULT BALLET 12-16 augusti
Kickstarta höstterminen och väck kroppens muskler efter en sommars skön vila! Vi bjuder in till en veckas intensiv, inspirerande och utvecklande baletträning med solistdansösen Katariina Edling från Kungliga Operan.
Lektionen startar med 30 min PBT (Progressing Ballet Technique) för att stärka och hitta den klassiska balettens muskelgrupper som stödjer korrekt placering och teknik. Det följs av 90 min baletträning med fortsatt fokus på placering men även arbete med dynamik, flöde och uttryck.
MER INFORMATION HÄR!


#BASE23