Mattias
Lundmark

Jobbar som koreograf, dansare och danslärare sedan 1997 och han har undervisat i stepp på de flesta dansskolor i Stockholm.

I Robert Wells ”Rhapsody in Rock” framförde Mattias ett sprakande steppnummer med latinrytmer ihop med Hanna Lundmark och Pablo Sepeda.
Han medverkade som dansare i ”The last Bounce” i globen och innan det steppade han, med Dougie Mills från Tap Dogs, i engelska dansprogrammet ”Strictly come dancing”.
Mattias jobbar sedan 2006 som assisterande koreograf och steppcoach till prisbelönta musikalen ”Singin in the rain” som spelar i Malmö hösten 2010.

Mattias är utbildad i stepp på Broadway Dance Center i New York och har varit medlem i swingdanskompaniet Harlem Hot Shots i tio år där han specialiserat sig på stepp från 20-, 30- och 40-talet. Hans förebilder är steppare som Nicholas Brothers, Gene Kelly, Condo’s brothers och Bill Robinsson med flera.

Mattias kommer att fokusera på steppteknik som kan appliceras på många olika musikstilar. Förvänta er mycket energi, genuin entusiasm samt ett fyrverkeri av inspiration.

#BASE23