Vanliga frågor & svar


HÄR FINNS SVAR PÅ DE VANLIGASTE FRÅGORNA!

Se svaren på frågor om audition, kläder, avgifter, kvarglömt, hur man anmäler sig etc.


NÄR ÄR DET LOV PÅ BASE23?

Våra lov följs efter hur de flesta skolor i Stockholm har skollov. Även lördag och söndag innan höstlov, sportlov och påsklov är det oftast lov på BASE23. För exakta datum för våra lov kan du besöka vår kalender på vår startsida.


VAD SKA JAG HA PÅ MIG FÖR KLÄDER?

Det beror på vilken typ av klass du ska gå på men använd dock aldrig ytterskor eller skor som färgar av sig.

  • Street– Lite större kläder som du kan röra dig i och ordentliga träningsskor. Skorna ska vara ”innegympaskor” med en sula som inte ger märken i golvet.
  • Balett– Trikåer och tight tröja eller dräkt. Teknikskor för balett (ej tåskor om inte läraren bett om det). Det är endast klädkod (förbestämd färg) på balettlinjens lektioner, INTE på andra balettlektioner såsom t ex Dansarlinjen, Musikallinjen och ”en gång i veckan kurser”.
  • Balettlinjen – Se separata instruktioner som du ska ha fått i din kallelse och kursinformation.
  • BASEKids– Sköna kläder som man kan röra sig i, träningsskor eller dansskor men inte strumpor.
  • Övriga klasser– Sköna kläder och skor som du känner dig bekväm i.

FRÅGOR ANGÅENDE DIN BETALNING

Vänligen kontrollera era banktransaktioner innan ni kontaktar oss.
Vi godkänner delbetalning om ni ger oss en betalplan, första inbetalningen ska ske innan kursstart och hela summan ska vara betald en månad innan kursslut.

Hantering av personuppgifter
Kursdeltagare och målsman godkänner att BASE23 använder dennes personuppgifter genom att de insamlas, registreras, lagras och behandlas i enlighet med GDPR.

När du gör din anmälan så innebär det att du samtycker till att information från vårt formulär registreras i vår elevdatabas.
Uppgifterna är nödvändiga för att vi ska kunna behandla din anmälan och betalning. Vi använder endast dina uppgifter i administrativt syfte och för information inom vår verksamhet. Vi lämnar eller säljer aldrig uppgifterna vidare till tredje part.

Anmälan
Fyll i en intresseanmälan via vår hemsida. Anmälan är en intresseanmälan och är ej bindande. Du kommer sedan mottaga ett mail från oss med passande kurser. När du bokat en kurs kommer du få en kallelse via mail. Återkoppla till oss inom 3 arbetsdagar om något inte stämmer eller om du önskar delbetalning. En faktura skickas därefter till dig från Fortnox AB.

Endast målsman kan anmäla samt eventuellt byta grupp på sitt eget barn.

Betalning
Fr o m HT20 hanterar Fortnox AB vår fakturering. Fakturan skickas från Fortnox via e-post till den i familjen som BASE23 registrerat som betalningsansvarig. Kursavgifterna är inklusive moms.
Vid betalning efter förfallodag utgår dröjsmålsränta enligt gällande räntelag. Förfallodatum står i din faktura.
Två dagar efter förfallodagen får du en påminnelse utan avgift.
14 dagar efter förfallodagen får du en påminnelse med påminnelseavgift.

Delbetalning
Det går att dela upp kursavgiften på flera tillfällen. Kontakta kontoret inom 3 dagar efter du fått kallelsen om du önskar detta alternativ.
En extra avgift på 100 kronor tillkommer för delbetalning.

Avanmälan
När du fått din kallelse är din bokning av kurs bindande. Avbokning av kurser skall göras skriftligen minst 10 arbetsdagar innan kursstart.
Vid avbokning efter kursstart sker ingen återbetalning och ni är fortfarande betalningsskyldig för kursen. Om ni önskar byta till en annan kurs, kontakta kontoret snarast.

BASE23 förbehåller sig rätten att ändra tid och lärare.

Vi erbjuder inte ”prova på klasser”. Skulle påbörjad kurs inte passa er hjälper vi er att hitta en alternativ kurs.

Återbetalning vid sjukdom:
Om du av medicinska skäl inte kan starta en kurs och styrker detta med ett läkarintyg sker återbetalning av terminsavgiften.
Om du av medicinska skäl behöver avbryta en kurs under pågående termin och styrker detta med ett läkarintyg  sker återbetalning av kvarvarande kurstillfällen.
En administrativ avgift på 200 kr tillkommer i båda fallen ovan.

Återbetalning vid frånvaro:
Frånvaro efter kursstart berättigar inte till återbetalning av kursavgiften.

KORRESPONDENS:
Med tanke på miljön och för att förenkla korrespondensen, skickar vi information via e-post. Om ni absolut inte vill bli kontaktade via e-post så kontakta kontoret.

 


HUR ANMÄLER MAN SIG OCH HUR VET MAN VILKEN GRUPP MAN SKA GÅ I?

Läs lite om vårt utbud för linjer, kurser och utbildningar och se vad som passar dig. Skicka sedan in en intresseanmälan och beskriv vad du tidigare dansat, på vilken nivå, vilken skola, lärare etc. Antingen kommer vi kalla dig till en audition eller placera dig direkt i en grupp som vi tror du kommer passa i. Om gruppen sedan är för lätt eller för svår kommer vi hitta en annan som passar dig bättre.


MÅSTE MAN GÖRA AUDITION FÖR ATT DANSA PÅ BASE23

Det är audition eller provlektion till våra linjer och utbildningar. Det räcker med anmälan för ”en gång i veckan kurser”, drop-in, och för alla våra olika BASEKIDS. Skicka in en intresse anmälan HÄR så kontaktar vi dig och hjälper till hitta vad som passar just dig.


VAR KAN JAG KÖPA DANSKLÄDER?

Dance & Gym Shop på Gamla Brogatan 34.


JAG VILL KÖPA KLÄDER FRÅN BASE23 OCH BALETT/ALHANKOLINJENSLÄDER, VAR HITTAR JAG DET?

Danskläder m.m. hittar du i vår reception/café en trappa ner.


JAG HAR GLÖMT LITE GREJER ELLER KLÄDER HOS ER, VAD GÖR JAG DÅ?

Titta i kvarglömt-lådan utanför omklädningsrummen. Hela väskor, smycken, mobiltelefoner, plånböcker, skor som ser nya ut m.m. tar vi oftast direkt hand om till receptionen/caféet eller kontoret. Om du glömt något för dig mycket värdefullt så skicka ett e-postmeddelande till oss så ska vi försöka leta upp det du glömt och lägga det i säkert förvar.


NÄR TÖMS KVARGLÖMT-LÅDAN?

I samband med dansskolans lov tömmer vi kvarglömt-lådan. Då skänker vi bl.a. kläderna till välgörenhet.


HUR HITTAR JAG TILL ER?

Under vår kontaktsida kan du hitta en karta som kan hjälpa dig.


FÅR MAN MÄNGDRABATT PÅ LEKTIONER?

Vi ger rabatt på tredje lektionen/vecka och sen vidare. Rabatten är redan inkluderad i alla linjernas priser.


JAG VILL KOMMA PÅ DANSLÄGER UNDER SOMMAREN, HUR ANMÄLER MAN SIG?

Skicka in en intresseanmälan så kontaktar vi dig när det närmar sig. Du hittar information om våra läger och sommarkurser HÄR.

JAG SOM FÖRÄLDER VILL GÄRNA VARA MED OCH TITTA PÅ EN LEKTION, GÅR DET?

Föräldrar kan tyvärr inte vara med på lektionen. Det finns möjlighet att sitta ner och vänta i vår lobby och café och att ta en fika om så önskas.


JAG HITTAR INTE DET JAG SÖKER!

Skicka ett e-post meddelande till [email protected] så hör vi av oss.