BASE23

BASE23, dansskolan där kvalitet och dansglädje står i fokus!

Anneli Alhanko och Eva Johnson har skapat en skola där kvalitet och dansglädje står i fokus. Här finns både höjden och bredden, BASE23 erbjuder professionella utbildningar såväl som hobbykurser. På 2000 kvm möts stora som små dansdrömmar, från de första trevande, trippande stegen till de fullfjädrade dansarna och artisterna på väg ut i arbetslivet.

BASE23 grundades 2010 av Anneli Alhanko och Eva Johnson, båda mycket välkända och erfarna namn inom sina yrkesområden, balett respektive show och tävlingsdans. Tillsammans med sitt kreativa team skapade de sin egen drömskola. De ville samla de olika dansstilarna under ett tak för att ge eleverna möjlighet att få den kvalitativa och breda utbildning en dansare av idag behöver. En mötesplats för alla som brinner för dans!

BASE23 fortsätter att växa och utvecklas. Sedan 2012 driver BASE23 bl a en treårig eftergymnasial musikalartistutbildning Stockholm Musikalartist Utbildning, SMU.

Skolans senaste satsning är Alhanko Academy of Ballet, en spetsutbildning i klassisk balett tillsammans med grundskolan POPS Academy som har en musik och dansprofil.

BASE23 står även bakom Billy Elliotskolan som förser succémusikalen med de unga artisterna.

BASE23 erbjuder sina elever dansklasser på alla nivåer oavsett om de vill dansa en lektion/vecka eller välja någon av skolans linjer som dansar 3-10 lektioner/vecka.

Danslinjer: Dansarlinjen, Balettlinjen, Musikallinjen, Streetlinjen
Danskurser: BASEKids (barndans 3-10 år), Balett, Showjazz, Modernt, Stepp, Pardans, Street, Klack mm
Professionella utbildningar: Alhanko Academy of Ballet (AAB) – Professionell balettutbildning i samarbete med grundskolan POPS Academy, Stockholm Musikalartist Utbildning (SMU)  – yrkesutbildning för blivande musikalartister.