BASE23

BASE23, dansskolan där kvalitet och dansglädje står i fokus!

Anneli Alhanko och Eva Johnson har skapat en skola där kvalitet och dansglädje står i fokus. Här finns både höjden och bredden, BASE23 erbjuder professionella utbildningar såväl som hobbykurser. På 2000 kvm möts stora som små dansdrömmar, från de första trevande, trippande stegen till de fullfjädrade dansarna och artisterna på väg ut i arbetslivet.

BASE23 grundades 2010 av Anneli Alhanko och Eva Johnson, båda mycket välkända och erfarna namn inom sina yrkesområden, balett respektive show och tävlingsdans. Tillsammans med sitt kreativa team skapade de sin egen drömskola. De ville samla de olika dansstilarna under ett tak för att ge eleverna möjlighet att få den kvalitativa och breda utbildning en dansare av idag behöver. En mötesplats för alla som brinner för dans!

BASE23 erbjuder sina elever dansklasser på alla nivåer oavsett om de vill dansa en lektion/vecka eller välja någon av skolans linjer som dansar 3-10 lektioner/vecka.

På BASE23 finns förutom alla kurser för barn, ungdom och vuxna också två yrkesutbildningar. En treårig eftergymnasial musikalartistutbildning Stockholm Musikalartist Utbildning, SMU och en en spetsutbildning i klassisk balett, Alhanko Academy of Ballet för åk 4-9.

Danslinjer: Dansarlinjen, Balettlinjen, Musikallinjen, Streetlinjen
Danskurser: BASEKids (barndans 3-10 år), Balett, Showjazz, Modernt, Stepp, Pardans, Street, Klack mm
Professionella utbildningar: Alhanko Academy of Ballet (AAB) – Professionell balettutbildning för elever i åk 4-9, Stockholm Musikalartist Utbildning (SMU)  – yrkesutbildning för blivande musikalartister.