Anmälnings & betalningsregler

HANTERING AV PERSONUPPGIFTER

Kursdeltagare och målsman godkänner att BASE23 använder dennes personuppgifter genom att de insamlas, registreras, lagras och behandlas i enlighet med GDPR.

När du gör din anmälan så innebär det att du samtycker till att information från vårt formulär registreras i vår elevdatabas.

Uppgifterna är nödvändiga för att vi ska kunna behandla din anmälan och betalning. Vi använder endast dina uppgifter i administrativt syfte och för information inom vår verksamhet. Vi lämnar eller säljer aldrig uppgifterna vidare till tredje part.


ANMÄLNINGSREGLER

Anmälan

Fyll i en intresseanmälan via vår hemsida. Anmälan är en intresseanmälan och ej bindande. Du kommer sedan mottaga ett mail från oss med passande kurser. När du valt en kurs kommer du få en kallelse via mail. Återkoppla till oss inom 3 arbetsdagar om något inte stämmer eller om du önskar delbetalning. En faktura skickas därefter till dig från Fortnox AB.

Endast målsman kan anmäla samt eventuellt byta grupp på sitt eget barn.

Betalning
Fortnox AB hanterar BASE23:s fakturering och fakturan skickas från Fortnox via e-post till den i familjen som BASE23 registrerat som betalningsansvarig. Kursavgifterna är inklusive moms.

Vid utebliven betalning skickar vi ut betalningspåminnelse 2 gånger, därefter skickas en betalningspåminnelse med avgift från Fortnox och därefter kommer fakturan gå till inkasso.

Delbetalning
Det går att dela upp kursavgiften på flera delfakturor via oss om man går flera gånger i veckan eller t.ex. har flera barn som dansar. Kontakta kontoret inom 3 dagar från att ni mottagit kallelsen om du önskar detta alternativ. En extra avgift på 125 kronor tillkommer för delbetalning.

Det finns också möjlighet att delbetala via Fortnox Faktura oavsett antal kurser man går. Då kontaktar ni Fortnox direkt.

Avanmälan
Anmälan är bindande. Avbokning av kurser skall göras skriftligen minst 10 arbetsdagar innan kursstart till base23@base23.se. Vid avbokning efter kursstart sker ingen återbetalning. Om ni önskar byta till en annan kurs, kontakta kontoret snarast. Vid sen anmälan med mindre än 10 arbetsdagar innan kursstart ska avbokning göras skriftligen inom 2 dagar från att ni mottagit denna kallelse.

BASE23 förbehåller sig rätten att ändra tid och lärare.

Vi erbjuder inte prova-på-klasser. Skulle påbörjad kurs inte passa er hjälper vi er att hitta en alternativ kurs.

Återbetalning vid sjukdom:
Om du av medicinska skäl inte kan starta en kurs och styrker detta med ett läkarintyg sker återbetalning av terminsavgiften.
Om du av medicinska skäl behöver avbryta en kurs under pågående termin och styrker detta med ett läkarintyg sker återbetalning av kvarvarande kurstillfällen.

Återbetalning vid frånvaro:
Frånvaro efter kursstart berättigar inte till återbetalning av kursavgiften.

KORRESPONDENS:
Med tanke på miljön och för att förenkla korrespondensen, skickar vi information via e-post. Om ni absolut inte vill bli kontaktade via e-post så kontakta kontoret.