Maria
BenHajji

Maria är en unik sångpedagog som jobbar med ett engagemang och en hängivenhet till sina elever som är svår att slå. Hon brinner för att ge sina elever stor kunskap och insikt om sitt verktyg och dess möjligheter. Maria har undervisat på Rytmus – Artist och Musikergymnasiet i många år och har under senare år varit med och byggt upp hela sångsektionen och är en mycket efterfrågad sångcoach inom svensk artistelit.

Maria har jobbat med musik i stort sett hela sitt liv. Hon är utbildad vid Stockholms Musikkonservatorium och på LM Academy i NYC. Hon vidareutbildade sig sedan inom röstlära och sångteknik under ledning av Ulrika Uhlin-Segerström och har anammat hennes pedagogik och metodik.

Maria har synts bakom stora artister som Robyn, Sonja Aldén, Laila Adelé och Blues. Hon har arbetat med flera av Sveriges främsta musiker, t.ex. Ivan Renliden, Anders Neglin och Putte Wickman och har kunnat ses i kulisserna som bakgrundsångerska i bl a ”Allsång på Skansen” och Melodifestivalen. 2012 medverkade hon själv som artist i Melodifestivalen med låten I mina Drömmar.

#BASE23