Wanda Berntsson

Wanda har fått sin utbildning på Danscenter och BASE23 i Stockholm samt hos Broadway Dance Center i New York där hon blev nominerad till ”The Outstanding Student Award” för sin dansinsats och sina kreativa och unika koreografier. Detta utvecklades till att hon fick koreografera ”The Professional Semester Programs” slutföreställningen på Broadway Dance Center.

I New York har hon jobbat med olika artister samt koreografen Brice Mousset och uppträtt med hans kompani på Macc Theater. I Sverige har Wanda medverkat en hel del i musikvideos och inom film och reklam. Hon har turnerat med artister, uppträtt samt koreograferat olika föreställningar och arrangemang. Se mer av Wanda på Youtube; Berntssonwanda

-”Den glädjen jag känner när jag undervisar är obeskrivlig. Att kunna vara en del av andras utveckling och påverka den är mäktigt! Jag försöker alltid utmana både mina elever och mig själv, därav lägger jag mycket förberedelse och jobb bakom varje dansklass.

Att undervisa ger mig adrenalin, lycka och självförtroende. Tillsammans skapar vi en fin atmosfär där vi vågar vara dom vi är och testa våra gränser!”

#BASE23