Öppna dansklasser

Till öppna dansklasser krävs ingen föranmälan, du betalar per klass.
Kom i god tid för att vara säker på att få en plats på klassen. Betalning sker med kort eller kontanter i vår reception 1 trappa ned på Jungfrugatan 23.

Om du vill anmäla dig till en hel termin får du reducerat pris och är garanterad en plats på klassen. Du anmäler dig lättast via vårt anmälningsformulär.

Ht19:

JAZZ FÖR VUXNA
Måndagar 20.35-21.50 Maria Sundin
Pris: 255 kr
(läs mer om kursen här)

KOMMERSIELL KLACK
(materialet på lektionen är skapad för klackar men det går bra medverka även utan klackar)
Måndagar kl 20:25-21:40 Cecilia Arbeus
Pris: 255 kr
(läs mer om kursen här)

ADULT BALLET
med Andrea Kramesova
Är det dags att prova något nytt eller längtar du tillbaka till din barndoms balettlektioner? Det är aldrig för sent att träna balett, ge dig själv en chans att njuta, drömma, svettas och träna! Klassisk Balett, den äldsta men alltid lika aktuella dansformen.
drop in á 255kr/klass
(Läs mer om kursen här)

BALLET FITNESS
med Katariina Laitakari Edling

Ballet Fitness stärker, tonar och tränar kroppen med balettens formspråk som bas. Katariina har med sin breda erfarenhet skapat en egen träningsform baserad på sin kunskap inom Balett, Pilates och PBT, Ballet Fitness. Kom i form, stärk din muskulatur, svettas och ha kul på lunchen. En quick fix som ger mersmak!
(Läs mer om kursen här)

LUNCHBALETT
med Katariina Laitakari Edling

Har du inte tid med långa träningspass men längtar ändå efter baletträning dagtid? Vi erbjuder ett 45 minuter långt träningspass i balett, den bästa träningsformen för hållning, musikalitet, grace och styrka.

(Läs mer om kursen här)

Reservation för att förändringar kan ske