Dans för vuxna

Publicerat av: Therese Carlsson

Psst, nyhet för er som känner er för vuxna för BASE23:s breda utbud för ungdomar. Även vuxna dansdrömmar får nu plats på BASE23!

Med start efter sommaren välkomnas ni nu till våra vuxenklasser:
Adult Ballet måndagar kl 19.15-20.30
Adult Jazz måndagar kl 20.35-21.50
Ballet Fitness tisdagar v 38-42 + v 45-49 kl 12.15-13.00
Lunchbalett tisdagar v 38-42 + v 45-49 kl 13.15-14.00

ADULT BALLET
Träna balett för Andrea Kramesova

Är det dags att prova något nytt eller längtar du tillbaka till din barndoms balettlektioner? Det är aldrig för sent att träna balett, ge dig själv en chans att njuta, drömma, svettas och träna! Klassisk Balett, den äldsta men alltid lika aktuella dansformen.

Andrea Kramesova
Solistdansös från Tulsa Ballet USA, Deutsche Opera am Rhein, Kungliga baletten samt premiärdansös vid Czech National Ballet i Prag.
Andrea är en karismatisk och konstnärlig dansös med många huvudroller i sitt CV såsom bl a Odette/Odile, Swanhilda, Giselle, Aurora m fl. Under sin långa karriär, internationellt och i Sverige har hon arbetat med många koreografer såsom Jiri Kylian, Nacho Duato, George Balanchine, Ohad Naharin, Mats Ek, Yuri Vamos för att nämna några.
Andrea har även utbildat sig till pedagog i Prag samt på DOCH i Stockholm och undervisar bl a Nationalbaletten i Prag samt Alhanko Academy of Ballet.

ADULT JAZZ
Längtar du efter att väcka dansglädjen i kroppen eller vill du bli kung och drottning på dansgolvet! Dags att styra stegen till BASE23 och unna dig kvalitativ egentid med garanterat förhöjda endorfin-nivåer!

Maria Sundin
Maria har dansat sedan hon var 4 år gammal. Från att hon var 18 år har hon jobbat som professionell dansare. Maria har även studerat i 3 år på Tallinn Universitet till koreograf och danslärare.

BALLET FITNESS
Ballet Fitness stärker, tonar och tränar kroppen med balettens formspråk som bas. Katariina har med sin breda erfarenhet skapat en egen träningsform baserad på sin kunskap inom Balett, Pilates och PBT, Ballet Fitness!
Kom i form, stärk din muskulatur, svettas och ha kul på lunchen. En quick fix som ger mersmak!

LUNCHBALETT
Har du inte tid med långa träningspass men längtar ändå efter baletträning dagtid? Vi erbjuder ett 45 minuter långt träningspass i balett, den bästa träningsformen för hållning, musikalitet, grace och styrka.

Katariina Laitakari Edling
Katariina är solist vid Kungliga Operan och har även dansat vid Les Ballet de Monte Carlo, Finska Nationalbaletten samt Estländska Nationalbaletten.
Katariina är en fantastisk dansös med en bred erfarenhet av både den klassiska, neoklassiska och moderna repertoaren. Hon har under sin långa karriär hunnit med att dansa såväl huvudroller som solistroller i Sverige likväl som i Monte Carlo.
Katariina är numera Pilatesinstruktör, utbildad i Schweiz med diplom i Matta, Cadillac, Barrel, Magic Circle och Ball samt Reformer (Pilates Scandinavia). Hon är även utbildad i PBT, Progressing Ballet Technique. 

#BASE23