Jazz/Kommersiellt

Jazz/Kommersiellt

Jazzens olika stilar passar dig som vill dansa för träningen och glädjens skull. Om du vill dansa en gång per vecka eller vill kombinera ditt egna schema så hittar du våra olika jazzkurser här nedan.

Jazzdansen är en stor viktig del av BASE23. Dansarlinjen och Musikallinjen har störst fokus på just jazz och elever som gått ut dessa linjer blir elever med stark teknik, dynamik och uttryck.
(Läs mer om Dansarlinjen och Musikallinjen HÄR.)

Jazz

Jazztekniken bygger på musikalitet och smidighet och kan vara såväl väldigt kraftfull och energisk som mjuk och flödande. Jazzen hämtar sin teknik från baletten och influeras av många olika dansstilar såsom musikal, show, street, modernt, afrikanskt, latin och kommersiellt.

På BASE23s jazzkurser fokuserar vi mest på dans och koreografi, men också en hel del styrka och teknik.

På våra linjer består jazzlektionerna fortfarande av en hel del koreografi men med mer teknik och placeringsträning än det är på kurserna.

Kommersiellt/Jazzfunk

En kombination av jazzdans/show och hiphop. Vi jobbar på danskombinationer med attityd, kaxighet, musikalitet, och kordination. Det här är dansstilen du ofta ser i musikvideos av t ex Beyonce. Lady Gaga, och Christina Aguillera.

För information om tider och priser klicka här

Jazz för vuxna

Längtar du efter att väcka dansglädjen i kroppen eller vill du bli kung och drottning på dansgolvet! Med jazzläraren Amanda Lidholm får du en härlig danslektion med ren dansglädje och bra träning för kropp och knopp.

Jazz för vuxna klicka här