Audition till BASE23s linjer

Publicerat av: Therese Carlsson

Snart är det dags för audition till BASE23 olika linjer. Hjärtligt välkomna!

21 maj: Dansarlinjen och Streetlinjen

22 maj: Musikalgrupper och Musikalintensiven

28 maj: Balettlinjen

Anmälan till audition www.base23.se intresseanmälan.

Läs mer om våra linjer här nedan:


Dansarlinjen audition den 21 maj 2019

Dansarlinjen är för elever som vill satsa på dans med fokus på jazzdans. Eleverna har 2-8 obligatoriska klasser i veckan beroende på ålder och nivå. Audition till linjen görs från 10 års ålder.

Dansarlinjen lägger stor vikt vid teknikarbete i både jazz och balett. Eleverna ska få förståelse för danstekniken och dess verktyg. Vi jobbar med jazzens alla utryck, allt från show och kommersiell jazz till lyrisk och modern jazz. Vi arbetar med dynamik, flöde och berättande dans.

Dansarlinjen är perfekt både för elever som vill satsa på en karriär som dansare och elever som vill ha dans som hobby i en grupp med motiverade och målinriktade elever. Eleverna delas efter audition in i grupper efter nivå. Steg 1 är fortsättningsnivå, 2-3 lektioner/vecka
Steg 2-3 är mellannivå, 3-5 lektioner/vecka
Steg 4-5 är avancerad nivå, 3-6 lektioner/vecka

Streetlinjen audition den 21 maj 2019

Streetlinjen är för elever som är 10 år och äldre som vill satsa på olika stilar och tekniker i streetdans.

Eleverna har 2-4 klasser/vecka och får prova på många olika stilar. Hiphop finns alltid på schemat. Vår lärarkår har stor erfarenhet av streetdans på och utanför scenen och unika specialkunskaper i sina ämnen.

Musikalintensiv + musikalgrupper audition den 22 maj 2019

Musikallinjen är för elever mellan 7-18 år och vill inspirera barn och ungdomar som tycker det är roligt med sång, dans och teater. Vi ger eleverna möjlighet att utveckla dessa ämnen tillsammans med erfarna pedagoger och artister från musikalscenen.

På dansklasserna arbetar vi med grundläggande teknik i balett och jazzdans. Vi fokuserar på stil, dynamik och uttryck. På lektionerna i jazzdans blandar vi olika stilar såsom show, rock, funk, kommersiellt, lyrisk jazzdans och förstås musikal.

Eleverna har även sång och teater på schemat. På Musikallinjen kan man välja att söka våra intensivgrupper, Musikalintensiven, eller musikalgrupperna. Musikalgrupperna tränar 3-4 lektioner per vecka.Musikalintensiven tränar 6-7 lektioner per vecka.

Balettlinjen audition den 28 maj 2019

Balettlinjen är för elever mellan 8-19 år som vill satsa på Klassisk balett. På Balettlinjen vill vi ge barn och ungdomar en kvalitativ och professionell balettgrund samt fånga upp och vidareutveckla deras dansintresse och teknik.

Eleverna dansar balett 2-6 gånger/vecka beroende på nivå och ålder. Merparten av våra pedagoger är professionella dansare från Kungliga Operan i Stockholm. Pedagogerna delar generöst med sig av sitt stora kunnande till sina elever. Med dansglädjen som ledstjärna hjälper de eleverna att hitta sin korrekta placering, styrka och teknik.

ANMÄL DIG VIA VÅR INTRESSEANMÄLAN NU!

#BASE23