Musikallinjen

Musikallinjen

Samordnare för Musikallinjen är Christina Wester

Musikallinjen är för elever mellan 7-18 år och som vill inspirera barn och ungdomar som tycker det är roligt med sång, dans och teater. Vi ger dem möjlighet att utveckla dessa ämnen tillsammans med erfarna pedagoger och artister från musikalscenen. På dansklasserna arbetar vi med grundläggande teknik i balett och jazzdans. Vi fokuserar på stil, dynamik och uttryck. På lektionerna i jazzdans blandar vi olika stilar såsom show, rock, funk, kommersiellt, lyrisk jazzdans, stepp,street och förstås musikal. Eleverna har även sång och teater på schemat.

På Musikallinjen kan man välja att söka våra Intensivgrupper eller Musikalgrupper. För att gå på Musikallinjen måste man göra audition, dock får de yngsta börja utan prov. Till Musikalgrupperna födda 2013-2015 räcker det med anmälan.

AUDITION

Audition till Musikallinjen görs på våren. Oftast sker också en restaudition i augusti och december eller januari.
Skicka in en intresseanmälan om du vill komma på audition. Om du missat audition, skicka in en intresseanmälan. Vi kontaktar dig för en eventuell restaudition eller provlektion.

RESTAUDITION INFÖR VT22

Audition till eventuella restplatser kommer ske 8/12-2021. Om du vill börja Dansarlinjen vårterminen 2022 så skicka in en intresseanmälan HÄR så blir du kallad till audition.